HTML

Üdülési csekk

Üdülési csekk és cafetéia elemek és történetek.

Friss topikok

  • anima_trix: Jó lenne ha lehetne vele tankolni... Így ott spórolunk az üzemanyag árán, ahol tudunk. Benzin-gáz ... (2012.08.06. 18:35) Tankolás, üzemanyag, benzin és SZÉP Kártya?
  • [LOLDMA]: Nem csak a csekk kiadójának jó üzlet, a munkáltató kevesebb adót fizet utána, mintha pénzt adna a ... (2011.02.22. 08:36) Tankolás üdülési csekkel?
  • pihenek: Hamarosan megjelenik a következő bejegyzés, melynek a tankolás, üzemanyag-várárlás és a benzin les... (2010.05.28. 23:26) Üdülési csekk 2010

Linkblog

Tankolás, üzemanyag, benzin és SZÉP Kártya?

2012.05.01. 20:11 pihenek

Számos megkeresés érkezik hozzánk, miszerint járjunk utána, hogy a SZÉP Kártya Elfogadóhelyek közé felkerülhet-e egy benzinkút, azaz, hogy a legújabb cafetáriával lehet-e üzemanyagot, benzint vásárolni. Ennek a kérdésnek jártunk utána, azonban sajnos a Széchenyi Pihenőkártya csak meghatározott szolgáltatásokra, mint például szálláshely, vendéglátás, rekreációs szolgáltatásokra használható fel. A hír, miszerint tankolásra is felhasználható, vélhetően az üdülési csekkel kapcsolatos haszonló tévhit miatt került köztudatba sajnos. Alacsonyabb benzinárakat és a SZÉP Kártyával kellemes pihenést kívánunk!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://udulesicsekk.blog.hu/api/trackback/id/tr694482874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anima_trix 2012.08.06. 18:35:01

Jó lenne ha lehetne vele tankolni... Így ott spórolunk az üzemanyag árán, ahol tudunk. Benzin-gáz üzeműre alakítottuk a kocsit, MOL eco+ Autógázzal tankolunk. Itt egy kalkulátor, hogy mennyi idő alatt térül vissza az átalakítás költsége, ha benned is felmerült volna minu.me/-kalkulator
süti beállítások módosítása